Algemeen festival

0

Musica DJ!

Het Quiksilver Benelux kampioenschap kan natuurlijk geen knaller van formaat zijn als er geen dikke beats en vettige gitaarmuziek uit de luidsprekers vliegen! Muziek is een must, een lust, ... daarom brengen we voor de derde editie de grootste namen uit de Belgische muziek scéne samen om een mega party klaar te stomen!

Aangezien we in Antwerpen zitten laten we natuurlijk ook graag het beste van “A” horen. Naast jong opkomend talent en gevestigde waarden uit de Antwerpse muziekwereld staan er ook enkele bekende nationale kleppers op het menu waar je de benen volledig kan op losgooien!

Om een gevarieerd aanbod te voorzien en het publiek deels mee te betrekken bij het kiezen van de artiesten die ons zullen vermaken, organiseren we opnieuw een online demo-contest op vi.be. Vlaamse opkomende artiesten zenden hun demo in die online beluisterd kan worden. De luisteraars geven telkens hun stem en de artiesten met de meeste stemmen veroveren zo alsnog een muziekset op eén van de Roxy podia!

Voor de exacte "line-up" kan je best hier eens een kijkje nemen!

Ben je op zoek naar wat meer informatie, soundclouds, filmpjes of gewoon wat foto's van alle of bepaalde artiesten kan je best hier eens komen rondsnuffelen!