Standhouders

Hoe kan ik een beursstand huren?

Op de Antwerp ski & snowboard railbattle is ook een gezellige sportbeurs waar tal van verdelers, winkels, reisorganisaties en andere sport-, snow- en skategerelateerde standen te vinden zijn. Wilt u als bedrijf hier graag deel van uit maken, dan bieden wij u de mogelijkheid om een stand te huren.

Op deze beurs krijgt u de kans om uw bedrijf extra in de verf te zetten en om uw producten aan te bieden aan onze bezoekers via het huren van een beursruimte aan een democratische prijs. Elke bezoeker van het evenement dient het beursgedeelte te doorlopen alvorens naar de activiteiten te kunnen gaan. Zo garanderen wij u een verloop van enkele duizenden personen gedurende de hele dag.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een extra grote beursruimte te huren door meerdere naast elkaar gelegen standruimtes aan elkaar te koppelen. Uiteraard krijgt u voor uw engagement een korting op de bijkomende standruimte.

U kan steeds een eigen voorstel formuleren. Wij zijn uiteraard bereid om een samenwerking op maat uit te werken die aan uw wensen voldoet.
De productie kan volledig verzorgd worden door Three-Sixty Events, wat "weinig werk" betekent voor u.

Hebt u interesse in het huren van een stand? Vul dan onderstaand formulier in en dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk terug!