A Jam with a Twist

0

A jam with a twist - Tricks for bids

KAPOW & D.C. presenteren: een ietswat andere skatewedstrijd!
Geen runs, geen jams, geen "best trick", geen scores, ... Nu we erover nadenken: eigenlijk helemaal geen wedstrijd.

Maar dat wil daarom niet zeggen dat je niet je beste beentje voor moet zetten! Zoals altijd zorgt KAPOW & D.C. goed voor je, dus er zal genoeg te winnen zijn!
Het skatepark is de hele dag vrij toegankelijk voor iedereen. Tot zo ver klinkt het nog aannemelijk. Maar hier komt de twist..
Er zal een jury aanwezig zijn die om de zoveel tijd op haast dramatische wijze de aandacht opeist. Tijdens deze momenten bieden wij iets "te koop" aan - eén van de goodies van D.C. shoes of zelfs eén van de kunstwerken van de Kapow artiesten - en deze kan je dan kopen. Niet met die afgezaagde euro, natuurlijk, maar wel met het geweldige skatetalent dat jij even uit je broekzak tovert. 

De regels zijn simpel. Wanneer wij een object te koop aanbieden, kunnen jullie - de skaters - een bod uitbrengen. Al wat je moet doen is een trick noemen waarvan jij denkt deze onmiddelijk te kunnen landen bij de eerste poging. Elkaar aftroeven kan door een moeilijkere trick te noemen: oftewel een variatie op zijn of haar eerdere trick oftewel een andere trick die onze eerwaarde rechter als superieur beschouwt. De skater met het winnende bod krijgt de eerste kans om zijn/haar trick te landen. Land je de trick van de eerste keer? Dan win je de veiling. Kan je de trick niet van de eerste keer landen?Dan gaat de kans naar de tweede hoogste bieder. En de derde. En de vierde. Enzovoort.

De beste skater van de dag gaat ook dit jaar met een nieuwe plank naar huis.

Succes!