Informatie

0

Toegangsprijs

Dankzij onze partners is het mogelijk om de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden. Een kaartje voor het Quiksilver Benelux kampioenschap ski & snowboarden bedraagt dus ook maar amper 5 euro. Kinderen onder de 12 jaar worden gratis toegelaten tot het evenement onder voorwaarde dat hij of zij begeleid wordt door minstens éen betalende volwassene.

Na betaling van het inkomgeld krijgt u aan de kassa een controlebandje. Dit inkombandje is strict persoonlijk en verleent u onbeperkt de toegang tot het Quiksilver Benelux kampioenschap 2013 dat bestaat uit de volgende 4 grote onderdelen:

  1.     Ski en snowboard railbattle
  2.     Muziekfestival
  3.     Ski, skate en snowboard beurs
  4.     Skatepark

Voorverkoop tickets

We verkopen geen voorverkoop tickets. Wil je zeker zijn van een toegangsticket, kom dan zeker op tijd want de tickets zijn beperkt!
Koop in geen geval tickets en/of bandjes op de straat.

Belangrijk

Wij behouden ons ten allen tijden het recht om u de toegang tot het evenement te weigeren en of u te verwijderen van de site indien het huishoudelijk reglement niet nageleefd wordt. Indien dit voorval zich voordoet kan u in geen enkel geval financiële aanspraak maken op terugvordering van uw inkom en/of bonnen.

De organisatie kan in geen enkel geval verantwoordelijk en/of aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen en/of diefstal.