Beurs - Algemene informatie

0

Gezellige sportbeurs!

Op het Quiksilver Benelux Kampioenschap Ski & Snowboarden is er ook een gezellige sportbeurs waar tal van verdelers, winkels, reisorganisaties en andere sport-, snow- en skategerelateerde standen te vinden zijn. Zij zullen hun producten presenteren en aanbieden. Sommige standhouders delen zelfs free goodies uit aan kijklustige passanten.

Is een beurs niets voor jou? Geen probleem, daar hebben we natuurlijk ook aan gedacht!
Kom dan snel naar de Jongerentravel stand een leuke foto maken van jou en je vrienden in een mega-muts! Je krijgt onmiddelijk de mogelijkheid je foto af te drukken, te sharen en/of te liken! Zo kunnen al jouw vrienden zien wat voor gekke toeren je weer aan het uithalen bent.

Kan je dit ook alweer schrappen op je checklist? Dan is het tijd om je kansen te wagen op het verschrikkelijke rodeo snowboard! United Brands & Imperivm zullen jou laten sidderen en beven op het rodeo snowboard. Zijn jouw skills niet te evenaren en blijf jij het langste recht staan op de rodeo? Dan ga jij misschien wel naar huis met mooie prijzen!

Nu het daar ook afgelopen is kan je misschien nog een gokje gaan wagen aan de tombola stand! €1 voor een tombola lotje en hier vallen wederom mooie prijzen weg te kapen!

Alles gechecked? Misschien toch maar even uitblazen, rustig door de beurs wandelen en je materiaal kennis verreiken voor volgend seizoen?

Veel plezier & succes!